17ο Πανελλήνιο Ηπατολογικό Συνέδριο


Event information

Ημερομηνίες διεξαγωγής:
9 - 11 Μαΐου 2019
Τόπος διεξαγωγής:
Ξενοδοχείο Elite, Καλαμάτα
Οργάνωση:
Ελληνική Εταιρεία Μελέτης του Ήπατος
Ιστοσελίδα:
Online Υπηρεσίες
 
 
 
Newsletters
 
Social media


Χορηγούνται 19 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME- CPD credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Όλοι οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι δικαιούνται σύμφωνα με τη διάταξη του ΕΟΦ (81867/19-11-2012) Βεβαίωση Παρακολούθησης, εφόσον έχουν συμπληρώσει το 60% των συνολικών ωρών παρακολούθησης. Θα γίνει χορήγηση ανάλογου αριθμού μορίων, βάσει των ωρών συμμετοχής-παρακολούθησης των εργασιών σύμφωνα με τις οδηγίες του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα βιντεοσκοπηθούν και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΜΗ (www.eemh.gr) αποκλειστικά για τα μέλη της ΕΕΜΗ, με πρόσβαση μέσω των κωδικών που τους έχουν διατεθεί για την πρόσβασή τους στην ιστοσελίδα.

Η επεξεργασία και φιλοξενία του βιντεοσκοπημένου υλικού θα γίνει με την ευγενική χορηγία της MSD

Ερωτηματολόγιο Αξιολόγησης - Βεβαίωση Παρακολούθησης

Όλοι οι συμμετέχοντες θα κληθούν να συμπληρώσουν (ανώνυμα) με το πέρας του Συνεδρίου το σχετικό ηλεκτρονικό Ερωτηματολόγιο Αξιολόγησης (υποχρεωτικής συμπλήρωσης λόγω μοριοδότησης) για την όλη διεξαγωγή και επιστημονική προσφορά του Συνεδρίου.

Οι Βεβαιώσεις Παρακολούθησης θα είναι διαθέσιμες σε όλους τους συμμετέχοντες αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή από την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 με τη χρήση του Barcode που αναγράφεται στην Κονκάρδα. Όλοι οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι δικαιούνται σύμφωνα με τη διάταξη του ΕΟΦ (81867/19-11-2012) Βεβαίωση Παρακολούθησης, όσον έχουν συμπληρώσει το 60% των συνολικών ωρών παρακολούθησης του Συνεδρίου.

Κατεβάστε τη Βεβαίωση Παρακολούθησης ΕΔΩ
Σημείωση
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ενδέχεται να υπάρχει φωτογράφηση και μαγνητοσκόπηση. Το υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα κοινωνικά δίκτυα που σχετίζονται με την εν λόγω εκδήλωση. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση/αντίρρηση/ένσταση παρακαλούμε επικοινωνήστε με ένα μέλος της ομάδας CONFERRE
X

Due to the current Covid-19 pandemic

EVENTS HAVE BEEN RE-SCHEDULED

We invite you to click here and register in our mailing list so
that we can inform you by newsletters regarding all future events.